Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat

Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat

Cheaper by the Dozen     12 March 2004 (Romania)

PG nominală pentru limba și unele elemente tematice 1h 38min ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2003Filme 2004Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

5,8
IMDB: 5,8/10 81.070 votes

, ,

, , , , , , , , ,

2 victorii și 7 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Cheaper by the Dozen 2003 (Cu duzina e mai ieftin!), film online HD subtitrat în Română

Tom Baker este antrenor la un liceu din Indiana unde îşi creşte cei 12 copii împreună cu soţia lui, Kate, care a scris o carte pe care a trimis-o unui prieten să o publice. Tom primeşte o ofertă din partea unui prieten să devină antrenor la o echipă din Evanston, Illinois. Tom acceptă oferta şi plănuieşte împreună cu Kate să se mute acolo cu toată familia. Adaptarea în noua casă este una destul de dificilă, iar situaţia de la şcoală e de-a dreptul rea.

În momentul în care cartea ei este gata de-a fi trimisă spre publicare, Kate trebuie să plece într-un turneu de promovare a acesteia, astfel că Tom apelează la „serviciile” fiicei sale cea mare, Nora, şi ale iubitului acesteia, Hank, pentru a se ocupa de restul copiilor atunci când el este la serviciu şi mama lor este plecată în turneu. Atunci când Nora şi Hank sosesc, cei mici pun la cale un plan de-a îl prinde pe Hank în nişte capcane, lucru care se şi întâmplă.

Din cauza capcanelor la care sunt supuşi, atât Hank cât şi Nora refuză să mai stea cu ei. De îndată ce Kate pleacă în turneu, Tom îşi dă seama că misiunea pe care o are este mult prea dificilă pentru el. Pentru a îndeplini şi sarcinile de serviciu, dar şi cele de părinte, Tom îşi aduce elevii acasă pentru a se antrena la el în timp ce copiii îşi fac treburile zilnice şi se joacă. Însă copiii produc anumite probleme la şcoală, iar Kate aude de la ei despre haosul care e acasă şi se întoarce pentru a se ocupa de situaţie.

Urmăreşte online filmul Cheaper by the Dozen 2003 (Cu duzina e mai ieftin!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2003Filme 2004Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat
Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat
Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat
Cheaper by the Dozen, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare