Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Chasing Coral (2017), film documentar online subtitrat în Română

Chasing Coral (2017), film documentar online subtitrat în Română

Chasing Coral    14 July 2017 (USA)

PG 1h 33min DocumentarDocumentare 2017Documentare NetflixDocumentaryFilme 2017Filme DocumentarFilme HD ROFilme noiFilme Online

8,4
IMDB: 8,4/10 257 votes

, ,

, ,

4 victorii si 4 nominalizari.

USA

Raportează eroarea

Fie că au petrecut vacanta timp de snorkeling, urmarit canalul National Geographic, sau chiar a plătit un pic de atenție în timpul știință de clasă de liceu, aveți probabil un anumit nivel de înțelegere a ceea ce un ecosistem de corali vitale recife sunt la viață Ocean. Directorul Jeff Orlowski are un palmares de documentare importante de mediu cu gheata lui 2012 Chasing. Ambele filme au fost bine primite de la Sundance și alte festivaluri de film, precum și de către experți științifici.

Dl . Orlowski a fost contactat de fotograf subacvatic Richard Vevers odată ce echipa Vevers a recunoscut defalcarea accelerată a coralilor ca temperatura apei oceanului a crescut ușor. Filmul ne duce la locuri , cum ar fi Marea Barieră de Corali din Australia, Florida Keys, american Somoa, Hawaii, Bermude și Bahamas. Mesajul evident este faptul că există îngrijorare în întreaga lume, nu doar într – o anumită localizare.

Filmul face o treaba excelenta de a defini și de a explica importanța corali, și o dată Zach Rago este introdus, energia și pasiunea sari in mod semnificativ. Un fermecător, auto – descris „tocilar coral“, el este , de asemenea , un om de stiinta extrem de cunostinte si sa angajat dedicat pentru salvarea acestui ecosistem care venereaza, și el înțelege rolul important pe care îl joacă pentru toată viața.

Micul există dubii că cei implicați cred pe deplin emisiile de carbon sunt de vina pentru apele de încălzire care rezultă în albirea coralilor și moartea în cele din urmă de corali. Ei , de asemenea , cred că , prin reducerea emisiilor menționate, există încă timp pentru a preveni distrugerea totală de corali la nivel mondial a prezis pentru următorul sfert de secol.

Dacă filmul are și momente greșite, ar fi legată de timpul petrecut pe ecran provocările și frustrările asociate cu fotografia de tip time-lapse subacvatice, mai ales din punct de vedere hardware. Ca spectatori, suntem cu mult mai interesați de periclitarea de corali și fotografii de fotografie care nu există … mai ales unele uimitorului inainte / dupa arata ca recifele de corali sunt distruse rapid.

O excursie la Convenția Coral ne oferă o privire la modul în care cercetarea și informațiile sunt împărtășite de cei care lucrează la acest lucru și alte probleme de mediu. Cu resurse limitate, este esențial ca accesul la informații sunt disponibile pentru cei care au nevoie de ea. În cele din urmă, filmul ne lasă cu o aducere aminte ca pădurile, recifele, și alte ecosisteme sunt vitale pentru viața noastră; și în timp ce calea de curent este destul de întristător, există optimism că avem timp să oprim deteriorarea dacă acționăm acum.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=b6fHA9R2cKI[/embedyt]

Chasing Coral (2017), film documentar online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare