Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Chaos – Ostatici sub acoperire, online pe net subtitrat in limba Româna

Chaos – Ostatici sub acoperire, online pe net subtitrat in limba Româna

Chaos    15 Dec 2005

R 106 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2005Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6.5
IMDB: 6.5/10 47,632 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

N/A

Canada, UK, USA

Raportează eroarea

Chaos – Ostatici sub acoperire 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul unei luări de ostatici, detectivul York împuşcă accidental ostaticul, în timp ce detectivul Conners (Jason Statham), partenerul lui, îl împuşcă pe criminal. York este concediat şi Conners suspendat. Peste câteva luni, Lorenz (Wesley Snipes), şi alţi patru criminali, iau ostatici într-o bancă şi cer să negocieze cu Conners, care este readus în funcţie din acest motiv, dar pus sub supravegherea unui nou partener, tânărul inspector Dekker (Ryan Phillippe). Conners întrerupe alimentarea cu energie electrică pentru a deschide uşile şi a permite unităţii SWAT să pătrundă în interior, dar se produce o explozie, iar criminalii se folosesc de haosul creat şi fug de acolo.

O cameră TV a surprins o imagine cu unul dintre criminali, care este apoi arestat împreună cu iubita lui aflaţi în casa ei, unde sunt găsite nişte bancnote marcate. Numerele de serie ale bancnotelor sunt cele solicitate de inspectorul Callo, cel care i-a dat în gât pe York şi Conners în legătură cu incidentul de mai înainte. El devine suspect în toată povestea, dar apoi este găsit împuşcat mortal în propria casă, alături de alte dovezi incriminatoare. Dekker descoperă din imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale băncii că PC-ul unui director a fost folosit de către infractori.

Se pare că aceştia au instalat un virus pentru a transfera un miliard de dolari către conturile lor (în jur de 100 de dolari în peste 10 milioane de conturi, pentru a nu atrage atenţia). Dezvoltatorul virusului este identificat ca fiind un programator cu un cazier destul de bogat, dar înainte de-a ajunge la ei pentru interogatoriu, Lorenz deja s-a asigurat că nu le va spune nimic.

Ostatici sub acoperire – Chaos, online subtitrat in limba Româna

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2005Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Two cops, a rookie and a grizzled vet, pursue an accomplished bank robber.

Chaos – Ostatici sub acoperire, online pe net subtitrat in limba Româna
Chaos – Ostatici sub acoperire, online pe net subtitrat in limba Româna
Chaos – Ostatici sub acoperire, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare