Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Carmen, Online Subtitrat

Carmen, Online Subtitrat

Carmen    03 Oct 2003

NOT RATED 119 min DramăDramaticFilme 2003Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6.2
IMDB: 6.2/10 1,739 votes

, , , , , , ,

4 wins & 10 nominations.

Spain, UK, Italy

Raportează eroarea

Carmen 2003 film online subtitrat în Română

În timp ce călătoreşte prin Andalusia, Spania, în anul 1830, Prosper Merimee, un scriitor francez, se întâlneşte cu Jose, un criminal căutat de autorităţi. Acesta ajunge să fie capturat şi condamnat la moarte prin spânzurătoare. În ziua de dinaintea executării lui Jose, Merimee, care se împrietenise cu el, îl vizitează la puşcărie. Din celula sa, Jose începe să-i povestească acestuia povestea lui tragică de viaţă. Jose Lizarrabengoa, un sergent basc prosper şi serios din armata spaniolă, este cantonat în Cordoba.

Alături de baza lui militară se află o fabrică de ţigări unde lucrează Carmen, o tânără cam uşuratică. Jumătate ţigancă şi jumătate vrăjitoare, Carmen este frumoasă, flirtantă şi are un temperament zvăpăiat. În timpul unei cerţi începută de Fernanda, o colegă de la fabrica unde lucrează care a strigat-o ţigancă, Carmen se răzbună pe aceasta tăind-o pe faţă cu un cuţit. Carmen este arestată iar Jose este pus să se ocupe de custodia ei.

În drumul spre puşcărie, Carmen flirtează cu Jose şi îl face pe acesta s-o lase să plece – drept răsplată ea îi promite că va petrece o noapte pasionantă cu el. Indisciplina lui Jose rezultă în pierderea rangului militar şi chiar încarcerarea pentru o perioadă scurtă de timp. El este uimit de noaptea fierbinte pe care a petrecut-o în compania tinerei şi nu şi-o mai poate scoate din minte. Jose se întâlneşte din nou cu Carmen atunci când aceasta este în Sevilla, mijlociindu-i acesteia intrarea în oraş. Carmen îl seduce iarăşi pe acesta pentru a permite trecerea şi a unor prieteni de-ai ei, răsplata fiind din nou sexul.

In director Vicente Aranda’s adaptation of the classic opera, a French writer documents the seductive power of the beautiful Gypsy Carmen, who turns her charms on a young soldier, awakening his passions but ultimately leading to tragedy. Jose becomes obsessed with Carmen and finds himself unable to control his jealousy, which forces him to make a deadly decision in this fiery story of love and betrayal.

Tags:  DramăDramaFilme 2003Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Carmen, Online Subtitrat
Carmen, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare