Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Brigsby Bear (2017), Online Subtitrat

Brigsby Bear (2017), Online Subtitrat

Brigsby Bear    21 septembrie 2017 (Australia)

Evaluat la PG-13 pentru elemente tematice, scurte sexualitate, materiale de droguri și petreceri adolescent 1h 37min ComedieComedyDramăFilme 2017Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

7,5
IMDB: 7,5/10 2.794 votes

, ,

, , , , , , , , ,

1 câștig și 5 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Brigsby Bear 2017, film online HD subtitrat în Română

James locuieşte într-o casă subterană împreună cu părinţii lui, Ted şi April Mitchum. Obligat să trăiască în subteran de către părinţii lui, singura legătură cu lumea din afară a lui James o reprezintă o emisiune educaţională pentru copii numită „Aventurile ursului Brigsby”. James este obsedat de această emisiune, având colecţie cu toate casetele şi umplând întreaga cameră cu poze şi extrase din emisiune. Într-o noapte, când încearcă să se furişeze afară, James vede câteva maşini de poliţie care se apropie de casă şi îi arestează pe Ted şi April, iar el este luat de acolo.

James este adus la secţia de poliţie unde îl cunoaşte pe Detectivul Vogel, cel ce a lucrat la cazul lui. Vogel îl informează pe James că Ted şi April nu sunt părinţii lui reali şi că el a fost ţinut în captivitate încă din copilărie. De asemenea, el îi spune că Ursul Brigsby nu este real ci a fost o invenţie a celor doi pentru a-l ţine ocupat. Vogel îi prezintă apoi părinţii reali, Greg şi Louise Pope, dar şi pe fiica sora sa Aubrey.

Pe măsură ce ei încearcă să-l readapteze pe James la noua viaţă, el nu-şi poate lua gândul de la Brigsby, cum poate el să nu fie real. Într-o noapte, Aubrey îl ia pe James la o petrecere şi acolo el începe să povestească noilor prieteni despre Brigsby, venindu-i apoi ideea de-a face un film bazat pe acest personaj pentru a încheia serialul. Spencer, prietenul lui Aubrey, care e şi regizor de film, acceptă să îl ajute pe James în realizarea acestui film.

 

Urmăreşte online filmul Brigsby Bear (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Brigsby Bear (2017), Online Subtitrat
Brigsby Bear (2017), Online Subtitrat
Brigsby Bear (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare