Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Bound – Legaţi 2015

Bound – Legaţi 2015

09 Jan 2015

91 min Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

3.5
IMDB: 3.5/10 1,551 votes

, , ,

Raportează eroarea

Bound – Legaţi 2015, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Xr3Y0AKhWbw[/embedyt]

Michelle (Charisma Carpenter) este o femeie care lucrează ca agent imobiliar şi care a fost recent promovată la rangul de preşedinte al unei firme aflate într-un declin vizibil. Chiar dacă are calităţile necesare, ea a fost promovată doar datorită faptului că proprietarul acestei firme este nimeni altul decât tatăl ei, Walter (Daniel Baldwin)! Pe când ceilalţi acţionari vor să vândă firma, ea consideră că ar fi mai avantajos pentru ei să fuzioneze cu o companie mai mare şi să-şi continue astfel activitatea.

În ciuda faptului că are deja un iubit pe nume George, Michelle îl înşeală pe acesta pentru a-şi satisface apetitul tot mai puternic pentru sex. Fiind şi o mamă singură a unei adolescente, Dara, ea se străduieşte să o aducă pe aceasta pe calea cea bună şi se duce cu ea la un restaurant pentru a petrece un timp amândouă. Acolo, ea se întâlneşte cu un bărbat mult mai tânăr decât ea care începe să-i facă avansuri, însă reuşeşte să-i reziste iniţial.

Chiar dacă îi ia numărul de telefon, Michelle hotărăşte că e mai bine să nu-l sune şi să nu-l mai întâlnească, dar după ce obţine o întâlnire pentru a demara planurile de fuziune pe care şi le-a dorit, ea îşi încalcă promisiunea iniţială şi îl sună, iar când refuză o cerere în căsătorie din partea lui George, se duce şi iese în oraş cu tânărul Ryan. Acesta e un individ cam ciudat şi o introduce pe Michelle în lumea BDSM-ului, iar pe măsură ce timpul trece şi ei se întâlnesc tot mai des, ea începe să i se „supună” tot mai mult.

Urmăreşte online filmul Bound – Legaţi 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bound – Legaţi 2015
Bound – Legaţi 2015
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare