Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Boo 2! A Madea Halloween, Online Subtitrat

Boo 2! A Madea Halloween, Online Subtitrat

Boo 2! A Madea Halloween    20 Oct 2017

PG-13 101 min ComedieComedyFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme GroazăFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme HorrorFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerGroazăHorrorTrailer 2017-2018

3.6
IMDB: 3.6/10 2,484 votes

, , , , , , , , ,

1 win & 2 nominations.

USA

Raportează eroarea

Boo 2! A Madea Halloween, Online Subtitrat

Ultima dată pe ” Boo! Actorul Madea Halloween , „Madea” ( Tyler Perry ) și cohortele ei în vârstă mătușa Bam ( Cassi Davis ), Hattie ( Patrice Lovely ) și Joe (Tyler Perry) au înțeles cu o grămadă de băieți frați și fetele încercând să prăbușească petrecerea de Halloween a fratelui. Remorca a promis speriile comice, dar filmul nu a oferit nimic; și-a îndemnat din nou mâna să ne spună că toate întâmplările supranaturale erau glume pe echipajul lui Madea. Madea și-a luat răzbunarea prin prinderea băieților fratelui într-un autobuz de închisoare cu prizonieri mari, îngroziți, doar mâncând pentru a le ataca sexual. Au existat și unele moralizări undeva, ceea ce se întâmplă pentru cursul din Tyler Perry.

Revizuitorul tău umil a acoperit filmul anterior și cea mai mare problemă cu asta a fost că am avut speranța sinceră să văd înțelepciunea lui Madea cu monștrii și ucigașii reali din filmele de groază. La urma urmei, comedia largă și groaza pot produce caracteristici de divertisment precum „Abbott și Costello Meet Frankenstein”. Dacă Madea ar fi fost aici chiar acum, ea m-ar fi certat și mi-ar spune că ar trebui să fiu „atent ce-mi doresc fuhrrr”. acum ne-a binecuvântat cu „Boola 2 a lui Tyler Perry! A Madea Halloween „, care adaugă în amestec mai multe elemente groaznice de groază. De data aceasta, este posibil ca tipul care îl urmărea pe Joe cu un lanț să poată să-l măcelărească.

Tags: ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorror

Madea and the gang encounter monsters, goblins and boogeymen at a haunted campground.

Boo 2! A Madea Halloween, Online Subtitrat
Boo 2! A Madea Halloween, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare