Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Bite – Muşcătura, Online Subtitrat

Bite – Muşcătura, Online Subtitrat

Bite    02 Oct 2015

NOT RATED 88 min Filme 2015Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe netGroazăHorror

4.9
IMDB: 4.9/10 2,841 votes

, , , , , ,

9 wins & 5 nominations.

Canada

Raportează eroarea

Bite – Muşcătura 2015, Online Subtitrat

Viitoarea mireasă Casey (Elma Begovic), împreună cu cele mai bune două prietene ale sale, Kirsten (Denise Yuen) şi Jill (Annette Wozniak), se duce la o petrecere a burlăciţelor unde să aibă parte de-o ultimă noapte de dezmăţ înainte de căsătorie. Fetele se distrează la plajă, în cluburi de noapte şi în alte locuri pe care le găsesc a fi interesante. Dintre cele două prietene, Kirsten este cea mai cuminte, în timp ce Jill este un pic mai sălbatică şi libertină, fiind dornică să filmeze momente stânjenitoare sau chiar scandaloase.

Într-o bună zi, pe când se aflau la înot într-o minunată lagună, Casey este muşcată de ceva nevăzut. Cu toate că nu e nimic foarte grav şi nu se sperie de acest lucru, muşcătura se va dovedi a fi una teribil de problematică. Când Casey se întoarce acasă din vacanţă, logodnicul ei o întâmpină cu un scaun înalt antic simbolizând faptul că îşi doreşte să aibă un copil cât de curând, o dorinţă pe care ea n-o împărtăşeşte momentan.

La scurtă vreme după ce se întoarce acasă, Casey începe să se simtă rău şi rana de pe picior provocată de muşcătura din vacanţă începe sa se extindă şi să capete un aspect urât. De asemenea, ea începe să se simtă rău şi începe să-şi amintească unele lucruri care s-au petrecut în locul de vacanţă, ea trezindu-se într-o zi goală pe plajă, însă este mult prea speriată pentru a putea să răspundă la ceea ce se întâmplă cu trupul ei.

Urmăreşte online filmul Bite – Muşcătura 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2015Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorror

Bite – Muşcătura, Online Subtitrat
Bite – Muşcătura, Online Subtitrat
Bite – Muşcătura, Online Subtitrat
Bite – Muşcătura, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare