Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat

Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat

Big Game    19 martie 2015 (Finlanda)

Evaluat PG - 13 pentru secvențe de acțiune intensă și violență, și un anumit limbaj 1h 30min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2014Filme 2015Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

5,4
IMDB: 5,4/10 24.446 votes

, ,

, ,

1 câștig și 8 nominalizări.

Marea Britanie | Finlanda | Germania

Raportează eroarea

Big Game – Ţinta: Preşedintele (2015), Online Subtitrat

Atunci când avionul cu care se deplasa Preşedintele Americii Alan Moore (Samuel L. Jackson) este atacat şi doborât de terorişti, el rămâne izolat în mijlocul sălbăticiei din Finlanda. Singura persoană care se află aproape de el pentru a-l salva este un băiat în vârstă de doar 13 ani pe nume Oskari (Onni Tommila). Aflat în pădure pentru a-şi demonstra bărbăţia faţă de consătenii lui, Oskari plănuia să găsească şi să vâneze o căprioară, dar în loc de animal se pomeneşte cu cel mai puternic om de pe planetă.

Cum teroriştii se apropie să-şi revendice „marele premiu”, oficialii de la Pentagon din care fac parte Vice-Preşedintele, directorul CIA şi fostul agent de pe teren al organizaţiei, adus acolo pe post de consultant, privesc cum această pereche neobişnuită se străduieşte să evite capturarea. Simţindu-se dezavantajat ca vânător de reputaţia foarte bună a tatălui său – acesta a vânat şi a apărat vânatul contra unui urs – încrederea în sine a lui Oskari este şi mai mult zdruncinată atunci când se foloseşte de o hartă a bătrânului său.

Moore încearcă să-i sporească băiatului îmcrederea în el reamintindu-i faptul că a reuşit să-l salveze, dar apoi sunt confruntaţi de cel care a orchestrat atacul asupra aeronavei. Realizând faptul că râul conduce către locul în care s-a prăbuşit aeronava, Moore şi Oskari înoată spre ea pentru a se ascunde în interiorul ei şi a aştepta acolo sa fie salvaţi, dar ei sunt iarăşi atacaţi de teroriştii care acum şi-au schimbat planurile şi vor să-l omoare pe Moore fără a-l mai tortura în prealabil.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2014Filme 2015Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat
Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat
Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat
Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat
Big Game – Ţinta: Preşedintele, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare