Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Big Bad Wolf – Bestia (2006), filme online HD subtitrat în Română

Big Bad Wolf – Bestia (2006), filme online HD subtitrat în Română

Big Bad Wolf     25 octombrie 2006 (SUA)

Evaluat R pentru puternic de groază violență / gore, conținut sexual, nuditate și limbaj 1h 35min ComedieComedyFilme 2006Filme ComedieFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe netFilme VechiGroazăHorror

5,4
IMDB: 5,4/10 2.078 votes

, ,

1 victorie.

USA

Raportează eroarea

Big Bad Wolf – Bestia 2006, film online HD subtitrat în Română

Doi bărbaţi se află la vânătoare în jungla Camerunului, iar un bărbat dintr-un alt grup de doi strigă la ei şi le spun că ghidul lor a dispărut. Apoi unul dintre ei aude în staţia radio cum cineva este atacat de ceea ce pare a fi un animal sălbatic. O creatură asemănătoare cu omul smulge piciorul unuia dintre bărbaţi, iar fratele acestuia, Charlie Crowley, îl vede murind. Mulţi ani mai târziu, nepotul lui Charlie, Derek, a trăit fiind abuzat emoţional de Mitch Toblat după ce acesta s-a căsătorit cu mama lui.

În ciuda acestui lucru, Derek se duce la cabana tatălui său vitreg împreună cu câţiva prieteni de-ai lui în timp ce Mitch se află într-o călătorie de afaceri. După ce pierd mai bine de cinci ore în încercarea de-a găsi cabana cu pricina, ei ajung în cele din urmă la destinaţie. În acea noapte, cabana este atacată, spre surprinderea lor, de ceea ce pare a fi un vârcolac, dar sunt cu atât mai surprinşi de faptul ca acesta poate să vorbească.

Vârcolacul ucide doi prieteni de-ai lui Derek şi apoi dă buzna într-o cameră încuiată unde violează una dintre fete sub privirile iubitului ei înainte de-a o ucide. Derek şi Sam reuşesc amândoi să fugă de vârcolac şi sunt găsiţi de poliţie. Ei le spun poliţiştilor faptul că nu au apucat să vadă prea bine cine i-a atacat, fiind convinşi că dacă le vor spune adevărul aceştia nu or să-i creadă. Mitch îl preia în ziua următoare pe Derek de la secţia de poliţie şi îi spune că moartea prietenilor săi este din cauza lui pentru că i-a dus la acea cabană.

Urmăreşte online filmul Big Bad Wolf – Bestia 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFilme 2006Filme ComedieFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechiGroazăHorror

Big Bad Wolf – Bestia (2006), filme online HD subtitrat în Română
Big Bad Wolf – Bestia (2006), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare