Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Beast (2018), online subtitrat in limba Româna

Povestea filmului Beast este inspirată de cazul real al lui Edward Paisnel, autointitulat „Bestia din Jersey”, care a atacat şi violat femei şi copii de pe insula Jersey, între 1960 şi 1971, însă Painel nu a comis nicio crimă, spre deoseire de Bestia din acest film. Moll este o tânără ce încearcă să-şi uite trecutul în care a fost implicată în injughierea unei colege de şcoală, trecut care-i revine mereu în minte. În urma atacului, Moll a fost exmatriculată şi a fost educată acasă de mama sa, o persoană rigidă şi foarte autoritară, care-i face viaţa grea, chiar şi acum când nu mai e copil. La petrecerea organizată pentru sărbătorirea zilei sale de naştere, Moll hotărăşte că s-a plictisit, şi se duce la un bar local pentru a-şi petrece seara într-un mod mai plăcut. Plecând de la bar, Moll îl întâlneşte pe Pascal, un tip bănuit de autorităţi că este autorul răpirii, violării şi uciderii unei fete din cartier. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste, în care Făt Frumos încearcă să o scape pe prinţesă, din ghearele familiei dominante, lucru ce va înrăutăţi relaţiile dintre Moll şi familia sa. Pe măsură ce timpul trece, Moll este măcinată de imaginile din trecutul ei şi de întrebările cu privire la vinovăţia sau nevinovăţia lui Pascal în uciderea fetei, această luptă va duce în cele din urmă la un final neaşteptat.

A troubled woman living in an isolated community finds herself pulled between the control of her oppressive family and the allure of a secretive outsider suspected of a series of brutal murders.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2017Filme 2018Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplMisterMysteryTrailer 2017-2018

Beast (2018), online subtitrat in limba Româna
Beast (2018), online subtitrat in limba Româna
Beast (2018), online subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare