Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat

Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat

Beaches    13 January 1989 (USA)

PG-13 2h 3min ComedieComedyDramăFilme 1988Filme ComedieFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMusicMuzical

6,8
IMDB: 6,8/10 19.629 votes

, ,

, ,

Nominalizat pentru 1 Oscar. Alte 1 câștiguri și 5 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Beaches – Prietenele (1988), film online HD subtitrat în Română

Filmul spune povestea a două prietene ce provin din cercuri sociale diferite a căror prietenie se întinde pe parcursul a mai bine de 35 de ani. Cecilia Carol „C.C.” Bloom (Bette Midler), este o actriţă şi cântăreaţă din New York, iar Hillary Whitney (Barbara Hershey) este o avocată ce a moştenit o avere impresionantă. Aflată la vârsta mijlocie, C.C. primeşte o scrisoare în timpul unor repetiţii şi pleacă de acolo panicată, încercând să ajungă la prietena sa.

Neputând să ajungă la San Francisco din cauza ceţii, ea închiriază o maşină şi conduce toată noaptea, reflectând în acest timp la viaţa cu Hillary. Mergând în timp, în anul 1958, o fetiţă bogată pe nume Hillary (Marcie Leeds) se întâlneşte cu o artistă pe nume C.C. (Mayim Bialik) pe plaja din New Jersey. Hillary s-a rătăcit, iar C.C. se ascunde de mama ei agasantă. Ele se împrietenesc rapid, crescând şi apropiindu-se una de cealalta tot mai mult, scriindu-şi una alteia scrisori de susţinere.

Ajunsă la maturitate, Hillary devine o apărătoare a drepturilor omului, în timp ce cariera de cântăreaţă a lui C.C. întârzie să „decoleze”. Cele două îşi scriu una-alteia cu regularitate şi se ţin la curent cu viaţa lor. Hillary intră într-un bar din New York unde se întâmplă ca C.C. să susţină un spectacol, aceasta fiind prima lor întâlnire după cea de pe plaja din Atlantic City. Ulterior, cele două se mută împreună, iar C.C. scrie telegrame de iubire care o ajută să primească un loc de muncă din partea directorului artistic, John (John Heard). Însă curând se formează un triunghi amoros atunci când Hillary şi John sunt atraşi imediat unul de altul, lăsând-o pe C.C. cu resentimente faţă de prietena ei cea mai bună.

Urmăreşte online filmul Beaches – Prietenele (1988), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat
Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat
Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat
Beaches – Prietenele (1988), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare