Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Beach Rats (2017), Online Subtitrat

Beach Rats (2017), Online Subtitrat

Beach Rats (2017)     23 January 2017 (USA)

Evaluat R pentru conținut sexual puternic, nuditate, consumul de droguri și limba 1h 38min DramăDramaticFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme TSTrailer 2017-2018

6,5
IMDB: 6,5/10 1.603 votes

, ,

5 victorii și 8 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Beach Rats (2017), film online HD subtitrat în Română

Frankie (Harris Dickinson) este un puşti în vârstă de 19 ani care locuieşte cu mama sa, sora mai mică şi are un tată muribund. Frankie îşi petrece zilele împreună cu câţiva prieteni de-ai săi cu care probabil că a şi crescut. El face trafic de droguri şi această activitate reprezintă singura lui sursă de venit. El şi prietenii săi îşi petrec zilele la plajă unde joacă handbal, merg să înoate sau frecventează un bar din apropiere.

Niciunul dintre ei nu are vreo altă treabă mai importantă de făcut. Mai târziu în noapte, când este singur în camera sa de la subsol, Frankie face videochat cu bărbaţi locali, majoritatea dintre ei fiind mai în vârstă. Câteodată el ajunge să se şi întâlnească cu respectivii pentru aventuri scurte de-o noapte în apropiere de plajă. Imediat devine evident faptul că Frankie nu a mărturisit şi nici nu are cum să facă asta prietenilor săi despre ce face sau ce este cu adevărat.

Într-o noapte, o fată zvăpăiată pe nume Simone (Madeline Weinstein) începe să flirteze cu Frankie în faţa prietenilor săi. El este atras de o forţă lăuntrică pe care aproape că nu şi-o poate controla pentru a se întâlni cu aceasta. Ea este o fire simpatică, dar şi foarte dură. Cu toate că îi place de ea, Frankie este pasiv până în punctul în care nu mai este clar faptul dacă Frankie ştie că are o alegere de făcut. Dar chiar şi aşa, la adăpostul nopţii, Frankie are întâlniri anonime cu bărbaţi mai în vârstă.

Urmărește online filmul Beach Rats (2017), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme TSTrailer 2017-2018

Beach Rats (2017), Online Subtitrat
Beach Rats (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare