Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

BARRY (2016), filme online HD 720p subtitrat în Română

BARRY (2016), filme online HD 720p subtitrat în Română

Barry    16 December 2016 (USA)

PG 1h 44min BiographyDramăFilme 2016Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5,9
IMDB: 5,9/10 4.353 votes

,

, ,

3 nominations.

USA

Raportează eroarea

Barry 2016, film online HD subtitrat în Română

În anul 1981, tânărul Barack Obama (Devon Terrell), în vârstă de 20 de ani, cunoscut printre prieteni drept Barry, soseşte în oraşul New York pentru a urma cursurile Universităţii Columbia, el fiind transferat acolo de la Occidental College. Neputând să îşi contacteze viitorul coleg de cameră, Will, Barry îşi petrece prima noapte pe străzi. În ziua următoare, Barry reuşeşte să-l contacteze peSaleem (Avi Nash), bărbatul pe care l-a întâlnit la o petrecere în urmă cu câteva luni, iar acesta îl primeşte la el în apartament.

Mai târziu, Barry îl întâlneşte pe Will (Ellar Coltrane) şi cei doi încep să locuiască în acelaşi apartament de pe strada 109. La cursuri, Barry este foarte activ şi participă la dezbateri despre filosofie şi societatea americană. În timp ce se află în New York, el se comportă oarecum diferit şi chiar dacă încearcă să facă în aşa fel încât să se integreze, el nu prea are idee cum să realizeze acest lucru. În timpul orelor de ştiinţe politice, Barry o cunoaşte pe Charlotte (Anya Taylor-Joy), o fată simpatică ce pare să aibă un interes pentru dezbateri.

În timpul său liber, Barry practică baschet şi datorită abilităţilor sale el primeşte porecla de „omul invizibil”. Mai târziu, Will şi Barry participă la o petrecere organizată de frăţia de la Columbia şi acolo o întâlnesc din nou pe Charlotte. Într-o încercare de-a pleca de la petrecere, atât Charlotte cât şi Barry merg la un club unde se apropie şi mai tare şi încep o relaţie. În ziua următoare, cei doi urmăresc o dezbatere politică la TV şi, în timp ce Barry spune că nu îl pasionează deloc politica ci arta, Charlotte îi răspunde că este „datoria sa civică” să îi pese despre politică şi naţiunea lor.

Urmăreşte online filmul Barry (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: BiographyDramăFilme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

BARRY (2016), filme online HD 720p subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare