Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

At the End of the Tunnel, Online Subtitrat

At the End of the Tunnel, Online Subtitrat

At the End of the Tunnel    21 Apr 2016

N/A 120 min CrimăCrimeFilme 2016Filme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

7.1
IMDB: 7.1/10 5,906 votes

, , , , ,

4 wins & 4 nominations.

Argentina, Spain

Raportează eroarea

At the End of the Tunnel 2016, Online Subtitrat

O pauză de șapte ani de la caracteristicile de direcție pare să fie exact ceea ce Rodrigo Grande(„O chestiune de principii”), deoarece „La sfârșitul tunelului” este de departe cea mai reușită dintre cele trei filme ale lui Helmer. Filmul „Tunel” este un thriller tensionat și brusc realizat de un paraplegic care descoperă că femeia lui atractivă se află în cocioabe, cu o echipă de hote care sapă sub casa lui și în bolta vecină a băncii . Având influențe variind de la „Rififi” la „Marea evadare”, filmul nu pretinde că ar fi inventat genul, dar scenariul lui Grande este distractiv, personajele sale sunt interesante, iar realizarea lui a avut loc în mod special. Câștigurile în Argentina au fost de 1,2 milioane de dolari respectabile după deschiderea din aprilie, iar o versiune europeană generală ar putea adăuga frumos la casele picurilor – deși întoarcerea spaniolă de la sfârșitul verii nu a reușit să ajungă la 800.000 de dolari.

Joaquin (Leonardo Sbaraglia, „Wild Tales”) este un computer geamantos care trăiește singur într-o casă foarte spațioasă din Buenos Aires, cu o grădină înverzită. Nu a fost întotdeauna așa: o vreme mai devreme, soția și fiica lui au fost uciși într-un accident de mașină, care la lăsat paralizat de la talie în jos. Avand in vedere starea sa emotionata, este o surpriza cand isi inchiriaza spatiul de locuit pentru o dansatoare exotica Berta (Clara Lago, „Affair Spaniard”) si o mama a unei fete Betty (Uma Salduende), dar are nevoie de bani.

Cea mai mare parte a timpului petrecut este petrecut cu piese de calculator vechi în pivniță, unde aude voci în ore ciudate care vin prin perete. Ruinat de ceea ce preia cu ajutorul unui stetoscop, Joaquin face o gaura in perete si traverseaza cu desavarsire o camera. Atunci află că o bandă se toarnă în bolta bancară pe aceeași stradă. De asemenea, el descoperă că Berta este presiunea principală a liderului de bandă sadică, Javi Galereto (Pablo Echarri), și se află în ce se întâmplă – cel puțin, în parte.

Grande îmbrățișează în mod inteligent tensiunea, introducând din ce în ce mai multe probleme, atât personale, cât și tehnice, complicând heistul suficient, astfel încât spectatorii să fie ținute într-o stare îndelungată de suspans. Atenția sa la detalii și un sentiment al locului ne asigură că familiaritatea noastră cu spațiile casei lui Joaquin, precum și cu tunelul (toate realizate cu minunată de către directorul de artă Mariel Ripodas) ne concentrează pe focalizare, permițându-i să adauge note de confuzie temporară: reazem în spațiile fizice, ne bucurăm de răstălmăcirile de complot surpriză și notele de grație, adesea realizate cu zâmbetul care provoacă zâmbetul. Printre acestea se numără prezența șefului de poliție corupt Guttman (Federico Luppi), al cărui nume este echivalentul fonetic al lui Gutman din Sydney Greenstreet în „Falconul maltez” și care poartă o trestie de zahăr cu un mâner sculptat negru.

Regizorul îi suprapune ocazional mâna? Sigur. Scena în care Berta își îndeplinește rutina de stripteuză pe acoperiș pentru beneficiul lui Joaquin nu trebuie să fie însoțită de fulgere de fulgere, iar muzica lui Lucio Godoy și a lui Federico Jusid împinge mult mai mult decât este necesar. O audiență sensibilă poate, de asemenea, să se opună tratării micului Betty, a cărui traumă se înmulțește cu o sută de ori în final, totuși trebuie să o luăm ca o distracție plină de adrenalină.

Bicepsii lui Sbaraglia se antrenează destul de mult, propulsându-și scaunul cu rotile și cântând greutatea lui doar cu brațele. Fiziologia se potrivește atît cu actorul, cît și cu rolul, deoarece dispunerea tacită a personajului, înfășurată în durere, limitează comunicarea verbală, cu excepția cazului în care este necesar. Este opusul polar al dansatorului de stradă al lui Lago, o femeie care vorbește nonstop, deși și ea știe cum și când să-și folosească atributele fizice.

Seturile sunt personaje de sine stătătoare, iar Grande, împreună cu DP Félix Monti, utilizează în mod grozav posibilitățile pe care le oferă, cu ace care editează situații tensionate prin acțiunea care se întâmplă simultan deasupra și sub scări. În plus, iluminarea cu o abundență de umbre declanșează o oțelărie scăzută în anumite zone ale casei, adăugând la starea de spirit grunge-noir muscular.

Tags: CrimăCrimeFilme 2016Filme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

At the End of the Tunnel, Online Subtitrat
At the End of the Tunnel, Online Subtitrat
At the End of the Tunnel, Online Subtitrat
At the End of the Tunnel, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare