Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat

APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat

Apollo 18     2 September 2011 (USA)

PG-13 1h 26min Filme 2011Filme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme SFFilme VechiHorrorMisterMysteryScience Fiction

6,2
IMDB: 6,2/10 48.815 votes

,

, ,

n/a

USA | Canada

Raportează eroarea

Apollo 18 (2011), film online HD subtitrat în Română

În decembrie, 1974, echipajul de pe misiunea anulată Apollo 18 este informat de faptul că acum vor fi angrenaţi într-o misiune strict secretă a Departamentului de Apărare camuflată într-o lansare a unui satelit. Comandantul Nathan Walker, Locotenentul John Grey şi Căpitanul Ben Anderson sunt lansaţi către Lună pentru a plasa detectoare ce ar urma să alerteze America despre vreun atac din partea URSS. Grey rămâne pe orbită la bordul modulului de comandă Freedom în timp ce Walker şi Anderson ajung pe Lună în modulul Lunar Liberty.

În timp ce plantează unul dintre detectoare, cei doi iau şi mostre de rocă de pe Lună. Întorcându-se la Liberty, cei doi aud zgomote din afară şi o cameră de luat vederi surprinde o mică rocă mişcându-se în apropiere. Houston susţine că zgomotele sunt nişte interferenţe de la detectorii ICBM. Anderson găseşte o mostră de rocă pe podeaua navetei Liberty cu toate că a securizat foarte bine ce a luat el.

În timpul unor explorări ulterioare ale Lunii, ei descoperă urme de paşi care conduc spre un crater din apropiere în care se află o navetă spaţială Sovietică şi un cosmonaut decedat. Walker întreabă Houston despre prezenţa sovietică, dar i se spune doar să continue cu misiunea. În ziua următoare cei doi descoperă că steagul pe care îl plantaseră nu mai există. După ce misiunea lor este încheiată şi se pregătesc să plece, lansarea este anulată atunci când Liberty suferă nişte turbulenţe. O inspecţie amănunţită arată nişte daune, iar nişte urme non-umane îl face pe Walker să le numească drept dovezi ale existenţei vieţii extraterestre.

Urmăreşte online filmul Apollo 18 (2011), cu subtitrare în Română şi calitate HD

APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat
APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat
APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat
APOLLO 18 (2011), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare