Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat

Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat

Anamorph    5 August 2008 (Netherlands)

R 1h 47min CrimăCrimeFilme 2007Filme CrimaFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme ThrillerFilme VechiGroazăHorrorThriller

5,5
IMDB: 5,5/10 8.305 votes

,

, ,

1 win.

USA

Raportează eroarea

Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat

Stan Aubray (Willem Dafoe) este un detectiv particular ocazional care suferă de OCD şi se străduieşte să facă faţă consumului excesiv de alcool. Demisionând din poziţia de profesor la psihologie criminalistică, el este chemat înapoi la datorie după uciderea foarte bine elaborată a unui bărbat aflat într-un zgârie nori important. Victima este suspendată şi înconjurată de nişte lumini de fotografie, iar camera este sigilată aproape în totalitate, excepţie făcând o mică gaură care oferă un efect interesant de fotografie.

Această scenă a crimei comportă foarte multe similitudini cu crimele „Unchiului Eddie”, o serie de crime „artistice” similare pentru care Stan a fost promovat ca urmare a morţii principalului suspect în timpul unei tentative de arestare. Stan povesteşte unele dificultăţi de-ale sale lui Sandy, o alcoolică în recuperare şi fostă prostituată care este prietenă cu Stan şi Crystal, ultima victimă a Unchiului Eddie şi aparent fosta amantă a lui Stan. Sandy îl invită pe Stan într-o excursie cu un grup de prieteni, însă el refuză.

O a doua crimă urmează imediat după prima, iar membrele măcelărite ale victimei sunt atârnate independent de nişte fire, dând imaginea unui corb când este privit dintr-un unghi potrivit. Stan începe să consume şi mai mult alcool, ba chiar îşi umple cana de cafea cu vodkă în timp ce se află la serviciu. El începe să aibă şi nişte tensiuni cu detectivul Carl (Scott Speedman), un nou-promovat care este foarte nemulţumit de atitudinea arogantă a lui Stan. După aceea, Stan se întoarce acasă şi observă că a intrat cineva în apartamentul său.

Urmăreşte online filmul Anamorph – Anamorfoza (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeFilme 2007Filme CrimaFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme ThrillerFilme vechiGroazăHorrorThriller

Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat
Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat
Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat
Anamorph – Anamorfoza (2007), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare