Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Online Subtitrat

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Online Subtitrat

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid    4 February 2005 (China)

PG-13 1h 37min ActionAdventureFilme 2004Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme VechiHorror

5,6
IMDB: 5,6/10 23.620 votes

, ,

, ,

1 nominalizare.

USA

Raportează eroarea

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid 2004 (Anaconda 2 – Goana după Orhideea Blestemată), Online Subtitrat

O echipă de cercetători finanţată de o firmă farmaceutică din New York din care fac parte Dr. Jack Byron, Gordon Mitchell, Sam Rogers, Gail Stern, Cole Burris şi Dr. Ben Douglas se duce într-o junglă din Borneo pentru a căuta o floare pe care cred ei că o pot folosi drept remediu pentru a opri îmbătrânirea. Cu toate că ghidul lor, căpitanul Bill Johnson şi partenerul său, Tran, au câteva ezitări cu privire la calea pe care trebuie s-o urmeze, Jack îl convinge s-o ia pe o cale mai nesigură.

Echipa ajunge la o cascadă şi trebuie să treacă printr-un râu pentru a-şi continua drumul, însă o anaconda uriaşă iese din râu şi îl înghite întreg pe Ben, în timp ce restul scapă doar cu un şoc teribil. Bill este convins că acela este cel mai mare şarpe pe care l-a văzut vreodată şi ar trebui să treacă mai multe săptămâni până îl va digera pe Ben şi i se va face din nou foame aşa că pot să continue expediţia, însă majoritatea echipei vrea să se întoarcă acasă.

Ei se duc la prietenul lui Bill, John Livingston, care locuieşte pe râu, ca să vadă dacă acesta îi va împrumuta barca, însă odată ajunşi acolo ei îl descoperă pe Livingston mort şi barca distrusă. Ulterior, grupul ajunge la un mic sat unde sătenii eviscerează o anacondă din care ies două picioare umane. Ei realizează că şerpii au ajuns la astfel de dimensiuni datorită florii pe care o caută ei şi Jack este convins că sunt aproape de-a o găsi.

Urmărește online filmul Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid 2004 (Anaconda 2 – Goana după Orhideea Blestemată), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Online Subtitrat
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare