Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

American Hangman (2019), film online subtitrat în Română

American Hangman (2019), film online subtitrat în Română

American Hangman    04.01.2019

N/A 99 Filme 2019Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThrillerTrailer 2019-2020

7,9
IMDB: 7,9/10 290 votes

, , , , , , ,

N/A

Canada

Raportează eroarea

American Hangman, regia Wilson Coneybeare cu Donald Sutherland, Vincent Kartheiser, Al Sapienza, Jess Salgueiro, Oliver Dennis Printre multe alte lucruri, American Hangman este despre incompetenta sistemului judiciar american cu pedeapsa capitala in subsidiar. Cele multe altele ar mai fi : reality tv-ul , internetul si anonimitatea online care despart lumea de moralitate si/sau empatie .De asemenea este un one-man show Donald Sutherland care-l joaca pe judecatorul Oliver Straight, un magistrat varstnic care a condamnat la moarte un tip nevinovat. Cam acesta e setup-ul acestui film de serie B in care niste milioane de useri trebuie sa se joace de-a juratii.
Ron ( Paul Braunstein ) si Straight ( Donald Sutherland ), sunt rapiti si incatusati intr-un subsol cu 1001 de camere indreptate catre ei de rapitorul ( Vincent Kartheiser ) si incet-incet ni se releva complotul : in aceeasi dimineata fusese executat un tip condamnat pentru rapirea, violul si uciderea unei fetite si cum omul crede ca a fost o eroare judiciara vrea ca rapitii sa raspunda pentru ea. In acest timp face si streaming online ca userii online sa poata constitui „juriul” .Ca fapt divers n-are nicio problema sa il tortureze si apoi omoare pe Ron, tot live streaming…
Ok, fara alte spoilers sau analize, e un film foarte decent de serie B, care chiar merita vazut : 6,5*

An unidentified man posts a live feed on social media showing that he has kidnapped two strangers and intends to kill one before the day is out. His intention is to hold a capital “trial” online. As the authorities recognize what’s happening, it becomes apparent that the online public is going to act as judge and jury.

American Hangman (2019), film online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare