Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

All About the Money 2017, Online Subtitrat

All About the Money 2017, Online Subtitrat

All About the Money    2 June 2017 (USA)

PG 1h 30min ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

7,5
IMDB: 7,5/10 429 votes

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

All About the Money – Mucho Dinero 2017, Online Subtitrat

Undeva în anul 1989, trei buni prieteni îşi plănuiesc viitorul. Ei înapoiază o pisică „pierdută” unei doamne din cartier în schimbul unei recompense de 40 de dolari, însă realitatea este că ei au capturat pisica pentru a obţine recompensa. 30 de ani mai târziu, Vince vinde aspiratoare din uşă-n uşă şi locuieşte împreună cu Chris, dormind pe canapeaua acestuia. Chris, pe de altă parte, lucrează la un atelier de maşini, iar soţia lui vine la serviciu pentru a-i cere să semneze actele de divorţ.

El îi spune că o să semneze actele doar dacă noul ei iubit, un băiat de bani gata, o să-i plătească o anumită sumă în schimbul semnăturii. În cele din urmă, Chris îşi dă şi demisia de la locul de muncă. Kurt lucrează pentru tatăl bogat al soţiei sale şi este foarte emoţionat şi temător cu privire la o prezentare pe care trebuie s-o ţină. El distruge acea prezentare şi din acest motiv este concediat, iar mai apoi are o cădere nervoasă.

Toţi cei trei prieteni rămân fără locurile de muncă şi trebuie să găsească o modalitate de-a câştiga bani. Vince găseşte un articol din ziar prin care se oferă o recompensă în valoare de 25 de milioane de dolari celui care capturează un important traficant de droguri. Folosindu-se de cartea de credit a soţiei lui Kurt, ei cumpără bilete de avion cu destinaţia America de Sud şi aterizează în Columbia despre care cred că e, de fapt, Mexic. Lui Kurt îi place viaţa de traficant de droguri, dar e capturat de Diego care doreşte să-l ucidă.

Urmăreşte online filmul All About the Money – Mucho Dinero 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

All About the Money 2017, Online Subtitrat
All About the Money 2017, Online Subtitrat
All About the Money 2017, Online Subtitrat
All About the Money 2017, Online Subtitrat
All About the Money 2017, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare