Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ali and Nino – Ali şi Nino 2016, Online Subtitrat

Ali and Nino – Ali şi Nino 2016, Online Subtitrat

Ali and Nino     06 Oct 2016

PG 100 min DramăDramaticFilme 2016Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RazboiFilme RomanticFilme WarRomanceRomantic

7.5
IMDB: 7.5/10 2,077 votes

, , ,

n/a

UK | Azerbaijan

Raportează eroarea

Ali and Nino – Ali şi Nino 2016, film online HD subtitrat în Română

În timpul Împeriului Rus, Ali şi Nino se îndrăgostesc. Ali este un bărbat musulman din Azerbaidjan, iar Nino este o femeie Creştin-Ortodoxă din Georgia. Cel mai bun prieten al lui Ali este Malik, iar acesta acceptă să îl ajute să îi convingă pe părinţii artistocraţi să accepte mariajul dintre ei doi. Ali locuieşte în Palatul Shirvanshir din oraşul Baku, un oraş foarte bogat în petrol. Nino, pe de altă parte, locuieşte alături de familia ei înstărită în Tbilisi.

Primul Război Mondial izbucneşte în Europa. Malik şi Nino se duc la operă cu intenţia ca Ali şi Nino să se întâlnească mai apoi în secret. Armeanul Malik s-a îndrăgostit şi el de Nino şi o răpeşte pe aceasta cu intenţia de-a se căsători el însuşi cu ea. Prinţul Ali îl confruntă pe Malik şi îl ucide mai apoi cu un pumnal. Ali este şi el rănit în această confruntare şi fuge în Dagestan pentru a se vindeca şi a se ascunde de puternica familie a lui Malik.

Din cauza Revoluţiei Ruseşti, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei este detronat. Tamar, mama lui Nino, se teme că nimeni nu va mai dori să se însoare cu fiica ei şi plănuieşte s-o trimită pe aceasta la Moscova. Alte persoane din jurul lor, totuşi, au alte planuri pentru ea. Mereu loialul Mustafa aranjează o reîntâlnire între Ali şi Nino în munţi, iar după o noapte petrecută împreună Ali caută un preot. Mustafa îi asigură pe cei doi că nu au nevoie de un preot deoarece poate să facă el ceremonia de căsătorie.

Urmăreşte online filmul Ali and Nino – Ali şi Nino 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 2016Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme RomanticFilme WarRomanceRomantic

Ali and Nino – Ali şi Nino 2016, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare