Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Albatross

Albatross

Albatross     14 October 2011 (UK)

PG 1h 30min DramăFilme 2011Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,4
IMDB: 6,4/10 4.508 votes

,

, ,

3 nominations.

UK

Raportează eroarea

Albatross (2011), film online HD subtitrat în Română

O adolescentă rebelă care a renunţat la liceu, Emelia Conan Doyle (Jessica Brown Findlay), crede despre ea că ar fi descendenta lui Arthur Conan Doyle. Ea se angjează ca menajeră la un hotel deţinut de Jonathan Fischer (Sebastian Koch). Jonathan este un scriitor german care se află într-o teribilă criză de inspiraţie după lansarea primului său roman de mare succes care a avut loc în urmă cu 21 de ani şi nu a mai reuşit să scrie nimic din acel moment.

El locuieşte în hotelul cu pricina alături de soţia lui Joa (Julia Ormond) şi cele două fiice ale lor, Beth (Felicity Jones), în vârstă de 17 ani, şi Posy, în vârstă de şase ani. Jonathan se izolează constant într-un pod unde lucrează la ceea ce speră să fie o nouă carte de succes, lăsând conducerea hotelului pe seama soţiei sale. Căsnicia lor este una tumultuoasă deoarece Joa nu este mulţumită de lipsa de succes a soţului ei din ultima vreme şi faptul că s-a îndepărtat de familie.

În prima ei zi de serviciu, Emelia îl prinde pe Jonathan într-o postură nu tocmai demnă, însă încearcă să treacă peste. În timpul unei cine la care Emelia a fost invitată de către Beth, cu care se împrieteneşte imediat, ea mărturiseşte faptul că lucrează la propria ei carte, însă este departe de-a se ridica la nivelul marelui Conan Doyle. Mai târziu, Jonathan îi oferă Emeliei lectii de scris creativ, însă pe parcurs aceste lecţii se transformă în ceva mult mai… intim.

Urmăreşte online filmul Albatross 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2011Filme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechiSeriale Drama

Albatross
Albatross
Albatross
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare