Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

After the Storm, Online Subtitrat

After the Storm, Online Subtitrat

After the Storm    21 May 2016

NOT RATED 118 min ComedieComedyDramăDramaticFilme 2016Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

7.4
IMDB: 7.4/10 5,113 votes

, , , , , , ,

1 win & 11 nominations.

Japan

Raportează eroarea

After the Storm – Umi yori mo mada fukaku (2016) film online HD subtitrat în Română

După ce s-a bucurat de un mare succes ca scriitor, câştigând chiar şi premii în domeniu, Ryota (Hiroshi Abe) a ajuns foarte rau şi iroseşte toţi banii pe care-i câştigă ca detectiv particular pe jocuri de noroc şi abia dacă se poate descurca să plătească pensia alimentară ori alte necesităţi de zi cu zi. Cu toate că primeşte o ofertă tentantă de-a scrie pentru o serie Manga împreună cu un artist aflat în ascensiune, ambiţiile sale personale îl împiedică să accepte.

După moartea tatălui său, mama lui bătrână Yoshiko (Kirin Kiki) pare să îşi vadă de viaţă în continuare cu pasiunile sale împreună cu celelalte femei de vârsta ei. Ryota află că sora lui, Chinatsu, o vizitează ceva mai des pe mama lor şi suspectează că încearcă să o păcălească pentru a obţine favoruri financiare din partea acesteia, lăsându-l pe el fără nimic atunci când aceasta o să treacă pe lumea cealaltă – el este de părere că o face pe mama lor să plătească nişte cursuri de-ale nepoatei sale.

La fel şi sora lui îl suspectează că motivul pentru care se duce în vizită la mama lor este de-a profita de pe urma sa. Ryota încearcă să se reconecteze cu fosta lui soţie, Kyoko, care s-a săturat de scuzele constante pe care le inventează acesta de-a nu plăti pensia alimentară care i se cuvine. Ea îl ameninţă că o să-i interzică să mai petreacă timp alături de fiul lor, Shingo (Taiyo Yoshizawa).

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2016Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

After the Storm, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare