Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Adâncul Albastru 2: Reciful Into the, online pe net subtitrat in limba Româna

Adâncul Albastru 2: Reciful Into the, online pe net subtitrat in limba Româna

Into the Blue 2: The Reef    21 Apr 2009

UNRATED 92 min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2009Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThrillerTrailer 2009-2010

4.7
IMDB: 4.7/10 4,229 votes

, , , , , , ,

1 win.

USA

Raportează eroarea

Into the Blue 2: The Reef 2009 (Adâncul Albastru 2: Reciful), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe în Honolulu, Hawaii, cu cineva care aruncă nişte containere mari în ocean şi apoi merge să-şi încaseze plata de la nişte bărbaţi bărbaţi în costume. Dar din cauză că a aruncat acele containere şi n-a respectat programul, este ucis. Apoi filmul se mută spre Sebastian (Chris Carmack) şi iubita lui Dani (Laura Vandervoort) care fac scufundări cu un model. Cei doi conduc o mică afacere şi închiriază echipamente de scafandru, însă Sebastian nu doreşte să facă acest lucru pentru totdeauna. Pentru el, sunt o mulţime de comori în ocean pe care le-a căutat timp de mulţi ani, dar cea pe care o caută în mod deosebit de patru ani este nava spaniolă San Cristobal, care s-a scufundat undeva în apropierea Recifului de Nord şi se zvoneşte că e plină de comori.

Sebastian îşi petrece timpul cu prietenul şi angajatul lui, Mace (Michael Graziadei), şi iubita acestuia, Kimi (Mircea Monroe), cea mai bună prietenă a lui Dani, care întâmpină greutăţi în relaţia lor din cauză că Mace are tendinţa de a-şi face de cap cu alte femei. În timp ce Mace şi Kimi au o relaţie zbuciumată, Sebastian şi Dani se iubesc la nebunie. În timp ce se aflau la serviciu, ei sunt vizitaţi de Carlton (David Anders) şi Azra (Marsha Thomason), un cuplu care doreşte să-i angajeze pentru a face scufundări în Reciful de Nord timp de o săptămână deoarece caută nava pe care o caută şi Sebastian.

Bineînţeles, Sebastian a încercat ani buni s-o găsească, dar fără succes, însă Carlton se întâmplă să aibă o hartă care îi poate conduce în locul exact, aşa că Dani şi Sebastian acceptă cu plăcere să-i ajute. Cei patru merg în diferite epediţii de scufundări pentru a găsi comoara. În cele din urmă se dovedeşte că expediţia lor are un cu totul alt scop – Carlton ajută nişte clienţi importanţi să mute comoara într-o altă locaţie, iar Carlton şi Azra le spun lui Sebastian şi Dani că dacă-i ajută să găsească cele două containere vor primi 500 de mii de dolari, însă dacă nu fac acest lucru într-o săptămână, bărbaţii respectivi îi vor ucide.

Into the Blue 2: The Reef – Adâncul Albastru 2: Reciful (2009), online subtitrat in limba Româna

When they’re hired to recover the lost treasure of Columbus, married scuba divers Sebastian (Chris Carmack) and Dani (Laura Vandervoort) think they’ve hit the jackpot. But as they get closer to the fortune, the couple begins to suspect their employers have their own agenda. Hitting upon the real plan, the two come to the chilling realization that they may be expendable and that there’s much more than riches at stake.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2009Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThrillerTrailer 2009-2010

Adâncul Albastru 2: Reciful Into the, online pe net subtitrat in limba Româna
Adâncul Albastru 2: Reciful Into the, online pe net subtitrat in limba Româna
Adâncul Albastru 2: Reciful Into the, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare