Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Worthy Companion (2017), Online Subtitrat

A Worthy Companion (2017), Online Subtitrat

Allure     6 April 2018 (Canada)

PG 105 min DramăDramaticFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

4,7
IMDB: 4,7/10 531 votes

,

, , , ,

N/A

Canada

Raportează eroarea

A Worthy Companion (2017), Online Subtitrat

O femeie de 30 de ani, tulburată de propriul trecut și de relația disfuncțională cu tatăl ei, caută împlinirea sexuală și emoțională într-o serie de relații eșuate. Laura se străduiește să-și găsească un iubit și un sentiment de normalitate. Farul ei de speranță se aprinde atunci când o întâlnește pe Eva, o pianistă talentată în vârstă de 16 ani, deziluzionată de viața pe care i-o impune mama ei. În Eva, Laura redescoperă o sensibilitate nevinovată. Nemulțumită de viața ei disciplinată, Eva găsește în Laura un rebel aventuros care o poate conduce în teritorii necunoscute. Atracția reciprocă se transformă curând în obsesie, în timp ce Laura o convinge pe Eva să fugă și să vină în secret în viața ei, ridicând periculos mizele pentru tânăra fată impresionantă. Curând, instabilitatea emoțională a Laurei devine tot mai evidentă. Manipularea, negarea și codependența creează ceea ce, în cele din urmă, devine o dinamică fracturată, care se poate autosusține timp îndelungat. A Worthy Companion (2017) este o poveste uimitoare despre dinamica puterii, accentuată de căutarea aparent comună a personajelor pentru normalitate.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Plagued by the abuse of her past and the turmoil of failed intimate encounters, Laura struggles to find a lover and a sense of normalcy. Her beacon of hope comes in sixteen year-old Eva, a talented pianist disillusioned by the life her mother imposes upon her. An unlikely relationship is formed between the two and Eva becomes an obsession to Laura. In light of Eva’s unhappiness, Laura convinces her to runaway to her house and they soon find themselves caught within an intense entanglement. Manipulation, denial and codependency fuel what ultimately becomes a fractured dynamic that can only sustain itself for so long.

A Worthy Companion (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare