Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română

A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română

A Walk in the Clouds    11 Aug 1995

PG-13 102 min DramăDramaDramaticFilme 1995Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 1994-1995

6.7
IMDB: 6.7/10 27,726 votes

, ,

, , , , , , ,

Won 1 Golden Globe. Another 4 nominations.

USA, Mexico

Raportează eroarea

A Walk in the Clouds – Atât de aproape de cer (1995) film online subtitrat în Română

În anul 1945, după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, Sergenul american Paul Sutton (Keanu Reeves) se întoarce în San Francisco pentru a se reuni cu soţia lui, Betty (Debra Messing), cu care s-a căsătorit cu o zi înainte de plecarea în Pacific după mari eforturi depusepentru a o curta. Războiul i-a produs foarte multe traume emoţionale şi experimentează deseori coşmaruri şi viziuni cu momentele tragice pe care le-a trăit în vremea războiului. Reunirea lui Paul cu Betty este una destul de rece, mai ales după ce descoperă că, deşi i-a scris „aproape zi de zi” ea a încetat să le mai citească păstrându-le nedeschise.

În ciuda acestui fapt, el hotărăşte să acorde o şansă căsniciei lor şi să îşi găsească un nou loc de muncă. Ea insistă ca Paul să continue să vândă ciocolată din uşă în uşă aşa că se duce în Sacramento. Pe drum, el se întâlneşte cu o anumită pasageră pe nume Victoria Aragon (Aitana Sánchez-Gijón), o studentă absolventă a cărei familie mexicano-americană deţine o podgorie în Napa Valley.

În momentul în care află că a rămas însărcinată cu profesorul ei, Paul se oferă să se prezinte familiei sale foarte tradiţionaliste ca fiind soţul ei. Tatăl Victoriei, Alberto (Giancarlo Giannini), este foarte nervos nu doar că fiica lui s-a măritat cu un bărbat de rand social inferior celui al ei, dar a făcut asta şi fără să aibă permisiunea lui. Planul iniţial al lui Paul de-a pleca şi a-şi vedea de drum lăsând lumea să creadă că a părăsit-o îi scapă de sub control atunci când bunicul Victoriei îl încurajează să rămână şi să ajute la recoltă.

World War II vet Paul Sutton falls for a pregnant and unwed woman who persuades him — during their first encounter — to pose as her husband so she can face her family.

Tags:  DramăDramaDramaticFilme 1995Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 1994-1995

A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română
A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română
A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română
A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română
A Walk in the Clouds, filme online subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare