Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Question of Faith (2017), Online Subtitrat

A Question of Faith (2017), Online Subtitrat

A Question of Faith    29 September 2017 (USA)

Rated PG for thematic elements DramăFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

4,5
IMDB: 4,5/10 206 votes

,

, ,

1h 44min

USA

Raportează eroarea

A Question of Faith (2017), Online Subtitrat
Pastorul David Newman este un soț și un tată iubitor, care urmează să preia biserica tatălui său, neglijând promisiunile pe care le-a făcut fiului său de 12 ani, Eric. Kate Hernandez, este o mamă singură și proprietara unui restaurant local. Fiica ei, Maria, este o adolescentă cu un spirit liber care aspiră să fie prima din familia ei care va merge la facultate. John Danielson este proprietarul unei firme de construcții aflate în declin, care vede cariera de cântăreață a tinerei sale fiice Michelle, ca pe o cale de ieșire din necazurile financiare. Viața acestor străini se intersectează brusc când două lovituri de soartă îi izbesc succesiv. Prima: în timp ce trimite mesaje și conduce mașina, Maria îl lovește accidental pe Eric, eveniment care o trimite pe Maria în închisoare și îi lasă familia lui Eric într-o dilemă de neconceput. A doua: în timp ce are o audiție pentru o casă de producție importantă, Michelle se prăbușește, ducând la o descoperire sumbră despre sănătatea ei, care zguduie fundamentul visului tatălui ei. Toate cele trei familii se găsesc la o răscruce de drum, interogându-și credințele și descoperind noi sensuri.

Urmareste online filmul A Question of Faith (2017), Online Subtitrat

Tags: DramăFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

A Question of Faith (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare