Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat

A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat

A Merry Friggin' Christmas    22 Nov 2014

PG-13 88 min ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFilme 2014Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5.1
IMDB: 5.1/10 4,682 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

A Merry Friggin’ Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), Online Subtitrat

Răpostaul Robin Williams îl interpretează pe Mitch, un bătrânel morocănos şi foarte bun prieten cu alcoolul care îşi dezamăgeşte familia încă din anii ’70. Băiatul lui, un manager pe nume Boyd (Joel McHale), încă este afectat de amintirile pe care le are cu tatăl lui cinic. El îşi aminteşte cum în copilărie tatăl lui i-a spus pe un ton aspru că Moş Crăciun nu există, la fel şi Iepuraşul de Paşte sau Zâna Măseluţă. „Întreaga lume este plină de minciuni, băiete” îi spunea tatăl său. „Singurul drum spre Rai este să realizezi că nu există niciun drum spre Rai”.

Devenit adult, Boyd supracompensează asprimea tatălui său şi creează împreună cu soţia lui, Luann (Lauren Graham), o atmosferă de basm pentru cei doi copii ai lor, Vera şi Douglas. El este pur şi simplu obsedat să facă tot posibilul pentru a păstra vie iluzia copiilor săi că Moş Crăciun este real! În momentul în care fratele lui care suferă de Sindromul de stres posttraumatic, Nelson (Clark Duke), îi cere să fie naşul copilului său adoptat, pe care intenţionează să-l boteze în Ajunul Crăciunului, se produce o adevărată aventură.

Acest eveniment conduce la o reuniune de familie forţată în oraşul natal al lui Boyd, Wisconsin. De parcă asta n-ar fi de ajuns, Boyd realizează că a uitat acasă cadoul special pentru Douglas pe care trebuia să i-l aducă Moş Crăciun, iar dacă în dimineaţa de Crăciun puştiul nu va găsi cadoul dorit se va spulbera toată iluzia, ceea ce nu-şi doreşte sub nicio formă şi de aceea pleacă pe timpul nopţii într-o călătorie de opt ore înapoi în Chicago pentru a lua cadoul şi a-l aduce la timp. Ce-i şi mai grav este că Mitch îl va însoţi.

Urmăreşte online filmul A Merry Friggin’ Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFilme 2014Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat
A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat
A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat
A Merry Friggin’ Christmas 2014, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare