Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat

A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat

A Flying Jatt     25 August 2016 (India)

PG 2h 31min ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe net

3,5
IMDB: 3,5/10 2.327 votes

, , , , , ,

1 nomination.

India / Hindi

Raportează eroarea

A Flying Jatt 2016, film online HD subtitrat în Română

Bogatul si influentul om de afaceri Mr. Malhotra (Kay Kay Menon) a construit o fabrică pe malul unui lac unde se eliberează deşeuri toxice şi poluante. El vrea să construiască un pod de-a lungul său pentru ca transportul să fie mai rapid, dar nu poate face asta din cauza unui copac sacru aflat pe partea cealaltă a lacului pe proprietatea unei femei religioase pe nume doamna Dhillon (Amrita Singh). Aceasta nu se lasă nici în ruptul capului, iar cei doi copii ai ei, Aman Dhillon (Tiger Shroff) şi Rohit Dhillon (Gaurav Pandey), o susţin.

Aman este profesor de arte marţiale la o şcoală şi este îndrăgostit de o colegă de serviciu pe nume Kirti (Jacqueline Fernandez). După ce Malhotra eşuează în a intimida familia Dhillon pentru a vinde terenul, el îl aduce pe mercenarul Raka (Nathan Jones) pentru a rezolva situaţia. Raka soseşte la copacul buclucaş cu o drujbă pentru a-l tăia, dar Aman intervine şi încearcă să îl oprească. Raka îl bate grav pe Aman şi cu câteva momente înainte de-a încerca să-l decapiteze cu drujba un fulger loveşte copacul.

Impactul îl împinge pe Raka printre butoaiele de deşeuri toxice din afara fabricii lui Malhotra. În dimineaţa următoare, Aman se trezeşte în pat viu şi fără vreo rană, ceea ce îl face să presupună că tot ce s-a petrecut a fost doar un vis urât. El nu remarcă nici semnul care i-a apărut pe spate, dar mai târziu în acea zi începe să observe anumite lucruri neobişnuite care i se petrec. Cum ar fi agilitate sporită şi ablilitatea de-a absorbi informaţii doar atingând obiectele.

Urmăreşte online filmul A Flying Jatt 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat
A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat
A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat
A Flying Jatt 2016, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare