Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română

A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română

A Dangerous Man    9 February 2010 (USA)

+15 94 min AcțiuneAventuriFilme 2009Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

5,1
IMDB: 5,1/10 3.714 votes

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

A Dangerous Man 2009 (Un om periculos), film online HD subtitrat în Română

În Arizona, fostul soldat din Forţele Speciale, Shane Daniels (Steven Seagal), îşi salvează soţia, pe Holly (Aidan Dee), de un individ care a încercat să-i fure maşina şi îl urmăreşte apoi pe acesta. Hoţul este găsit ulterior mort, iar Shane este principalul suspect. După ce este arestat şi închis timp de şase zile, Shane este eliberat din puşcărie datorită unor dovezi ADN ulterioare, care-l absolvă de orice vină. Shane este eliberat şi îi sunt prezentate scuze din partea Statului Arizona, iar drept compensaţie i se oferă suma de 300 de mii de dolari.

Elsimte că această sumă este insuficientă pentru suferinţa şi prejudiciul de imagine care i-au fost aduse, soţia sa părăsindu-l din cauza acestui incident. La doar câteva ore după eliberarea sa, Shane se opreşte la un bar şi cumpără ceva de băut. Când iese de acolo, doi bărbaţi încearcă să-l jefuiască, dar Shane reuşeşte să-i bată pe cei doi şi le fură maşina.

Plecând din oraş, Shane face un popas şi vede cum un poliţist care opreşte o maşină este ucis de doi chinezi care apoi încearcă să omoare şi nişte martori. Shane este nevoit să intervină pentru a salva vieţile respectivilor, ucigând unul dintre agresori şi pe celălalt îl alungă din zonă. Când se duce să vadă situaţia poliţistului, el aude nişte zgomote din interiorul maşinii chinezilor şi descoperă în portbagaj o femeie inconştientă şi o geantă plină cu bani. Temându-se că poliţia o să-l lege de moartea ofiţerului şi ştiind că acel chinez se va întoarce cu ajutoare, Shane ia fata, banii şi se îndreaptă către un mic oraş.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0LtqvlTjEZM[/embedyt]

Urmăreşte online filmul A Dangerous Man 2009 (Un om periculos), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română
A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română
A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare