Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Cinderella Story: Once Upon a Song, Online Subtitrat

A Cinderella Story: Once Upon a Song, Online Subtitrat

A Cinderella Story: Once Upon a Song    06 Sep 2011

PG 88 min ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2011Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMuzică

6.1
IMDB: 6.1/10 10,117 votes

, , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

A Cinderella Story: Once Upon a Song 2011 (Povestea Cenuşăresei 3: A fost odată un cântec), film online HD subtitrat în Română

O cântăreaţă aspirantă în vârstă de 17 ani pe nume Katie Gibbs (Lucy Hale) este copleşită de treburi, hărţuită şi admonestată verbal de familia ei vitregă – mama Gail (Missy Pyle), sora adolescentă Bev şi fratele mai mic Victor (Matthew Litnz). În ciuda faptului că este tratată foarte urât de familia ei, Katie nu se plânge de comportamentul lor deoarece se teme că ar putea fi trimisă la orfelinat şi nu va mai trebui să îndure tratamentul lor decât încă un an până ce va împlini 18 ani şi va absolvi liceul.

Într-un vis, Katie este prezentă într-un videoclip al hitului său „Run This Town”, însă Victor vine şi o trezeşte cerându-i să-i facă micul dejun. La Academia de Arta Wellesley, la care Gail este directoare, Guy Morgan (Dikran Tulaine) – Preşedintele Massive Records, Inc. – îl înscrie pe fiul său Luke (Freddie Stroma). Katie, dorindu-şi să-şi schimbe viaţa în bine, îşi strecoară CD-ul cu un demo în servieta lui Guy.

Guy vrea ca Luke să producă un show la Aademie, însă puştiul nu este deloc încântat de ideea de-a călca pe urmele tatălui său. Înapoi acasă, Bev (Megan Park) vrea să câştige un contract de înregistrare cu Guy, însă este o cântăreaţă îngrozitoare – cu cât exersează mai mult cu atât mai rău sună. Guy o sună pe Gail şi o şochează pe aceasta cu vestea că este încântat de demo-ul lui Katie. Gail îl minte pe Guy spunându-i că acel demo îi aparţine lui Bev şi că a fost furat de către Katie.

Urmăreşte online filmul A Cinderella Story: Once Upon a Song 2011 (Povestea Cenuşăresei 3: A fost odată un cântec), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2011Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMuzică

A Cinderella Story: Once Upon a Song, Online Subtitrat
A Cinderella Story: Once Upon a Song, Online Subtitrat
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare