Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat

A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat

A Case of You    13 Feb 2014

R 89 min ComedieComedyFilme 2013Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

5.7
IMDB: 5.7/10 9,831 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

 

A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat

Sam, un tânăr scriitor din oraşul New York, este complet nesatisfăcut de propria sa viaţă. Cu toate că romanţarea filmului său de mare succes „Teen Vampire” este foarte populară, el nu mai doreşte să continue să scrie şi altele aşa cum îl tot presează agentul său, Alan. Sam se află într-o stare de lipsă de inspiraţie acută şi îşi găseşte cu greu cuvintele pe care să le aştearnă pe hârtie. El este îndrăgostit de Birdie, o artistă stradală care lucrează la o cafenea locală, dar nu ştie cum să facă să-i mărturisească sentimentele.

Când colegul său de cameră Eliot sugerează să îi verifice profilul de Facebook al lui Birdie, Sam hotărăşte să pretindă că este interesat de aceleaşi lucruri despre care a scris ea pe reţeaua de socializare că ar fi interesată. Drept urmare, el începe să înveţe cum să cânte la chitară sau să gătească nişte bunătăţi franţuzeşti, iar apoi cumpără cărţi scrise de Walt Whitman şi cântece de Joan Baez.

După ce pretinde că s-a întâlnit accidental cu ea la un club de comedie despre care Birdie a menţionat anterior online, cei doi devin prieteni şi, mai apoi, parteneri la un club de dans. Simţindu-se din nou inspirat, Sam începe să scrie o carte bazată pe relaţia dintre ei doi. Pentru a petrece cât mai mult timp în compania ei, Sam pretinde că îi împărtăşeşte şi celelalte interese ale lui Birdie, inclusiv pedichiura sau alcoolul. Ei ajung să se îndrăgostească, iar Birdie îi însoţeşte pe Sam, Eliot şi iubita acestuia la o aşezăminte spirituală.

Young writer Sam has a crush on Birdie, the cute and quirky barista at his local coffee shop. When his conventional attempts to woo her crash and burn, he takes his efforts online, creating an Internet profile embellished with all of the details that would make him Birdie’s dream guy. When the harebrained scheme is a surprise success and Birdie falls for his exaggerated alter ego, Sam must keep up the act or lose his dream girl forever.

 

A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
A Case of You – Profilul perfect (2013), Online Subtitrat
 • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
 • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (11.023)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (6.046)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (5.668)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Hunter Killer (2018), online pe net subtitrat in limba Româna (4.964)
  Actiunea filmului se invarte in jurul unui capitan de submarin, care trebuie sa lucreze cu trupele SEAL pentru a salva viata presedintelui rus, care a fost luat prizonier in timpul unei lovituri de stat militare de un general rus.
 • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 2 (2018), Online Subtitrat (2.619)
  Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele […]

Arhive

Filme asemănătoare