Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

1922 (2017), film online HD subtitrat în Română

1922 (2017), film online HD subtitrat în Română

1922     20 October 2017 (USA)

PG 1h 41min CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netGroazăHorrorTrailer 2017-2018

7,5
IMDB: 7,5/10 59 votes

,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

1922 (2017), Online Subtitrat

Wilfred „Wilf” James (Thomas Jane) merge într-o cameră de hotel de la oraş pentru a-şi scrie memoriile referitoare la o crimă pe care a comis-o în anul 1922 şi pentru a recapitula influenţa asupra evenimentelor care au urmat. În anul cu pricina, Wilfred locuia la ferma lui din Hemingford Home, Nebraska, împreună cu soţia sa Arlette (Molly Parker) şi cu băiatul lor în vârstă de 14 ani, Henry (Dylan Schmid). Wilf şi Arlette se ceartă pe pământul pe care aceasta din urmă l-a moştenit recent.

Wilf vrea să adauge pământul respectiv la cel pe care-l are deja în posesie în timp ce Arlette vrea să-l vândă rivalilor săi, familia Farrington. Arlette susţine că dacă Wilf şi-ar vinde şi pământul pe care-l deţine el, atunci ar putea face rost de suficient de mulţi bani pentru a se muta la oraş. Cu toate acestea, dacă Wilf vrea să-şi păstreze pământul, ea s-ar putea muta la oraş pe cont propriu şi l-ar lua cu ea pe Henry.

Wilf nu este dornic să se despartă nici de pământul său şi nici de Henry, dar nici nu reuşeşte sub nicio formă să o convingă pe Arlette să se răzgândească. Drept urmare, el îl convinge pe Henry că cea mai bună soluţie la această problemă este aceea de-a o ucide pe Arlette şi vrea că băiatul să-l ajute să facă asta! El îşi susţine ideea reamintindu-i lui Henry faptul că, dacă se vor muta la oraş, băiatul nu va mai putea să o vadă pe fata vecinilor de care el este îndrăgostit, Shannon Cotterie (Kaitlyn Bernard). După multe dezbateri, Henry acceptă reticent să îşi ajute tatăl în acest plan diabolic.

Urmareste online filmul 1922 (2017), Online Subtitrat

Tags: CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

1922 (2017), film online HD subtitrat în Română
1922 (2017), film online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1922 (2017), Online Subtitrat

Bazat pe o scurtă poveste a scriitorului Stephen King, evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Wilfred James, un narator neașteptat, care recunoaște că și-a ucis soția, Arlette, cu ajutorul fiul său din Nebraska. În anul 1922, Wilfred James, un fermier simplu, dar mândru, conspiră să-și ucidă soția pentru câștiguri financiare, convingându-și fiul adolescent să participe la teribila faptă. Wilfred deține 32 de hectare de pământ care au fost în posesia familiei sale de generații. Soția lui deține încă 40 de hectare învecinate pe care tatăl ei i le-a lăsat moștenire. Wilfred respinge ideea de a trăi într-un oraș, dar Arlette nu este mulțumită de viața la țară și vrea să se mute în Omaha, intenționând să-și vândă terenul unei companii profitabile pentru a fi utilizat ca fermă de porci și abator. În aceste condiții, Wilfred, care se opune cu fermitate planurilor lui Arlette, decide să-l manipuleze pe Henry, fiul său, pentru a-l ajuta să-i omoare propria mamă. După comiterea actului reprobabil cu complicitatea fiului său, ceea ce Wilfred nu și-ar fi imaginat niciodată este că va sfârși terorizat de fenomene bizare și atacat de un grup de șobolani, ajungând în punctul de a fi convins că este bântuit de soția sa moartă. Spiritul femeii, însoțit de o armată terifiantă de șobolani, se va întoarce din morți pentru a-și revendica răzbunarea.

Urmareste online filmul 1922 (2017), Online Subtitrat

Tags: CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

1922 (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Arhive

Filme asemănătoare