Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

1 Mile to You (2017), Online Subtitrat

Acest film spune povestea unui atlet de liceu, care este deosebit de talentat și se potrivesc în stare de funcționare. Viața lui este schimbat când colegii și prietena lui moare într – un accident de circulație care implică autobuz școlar care ei sunt.

„1 Mile to You“ spune o poveste de dezvoltare personala prin durere și greutăți. Kevin este atlet stele , dar el pare să fie aruncat talentele sale departe. Prin sprijinul noii școli, mama lui si noua sa iubita, el se ridică din nou și are un nou obiectiv pentru a urmări. Finalul este destul de neașteptat, dar această poftă de mâncare se schimbă rapid de către un alt eveniment care face filmul mult mai fericit. Este un film destul de bun.

After a teenager’s friends die in an accident, he finds running allows him to remember them perfectly. Running, however, also brings him notoriety. He is caught between keeping the past alive and making new memories in the present.

1 Mile to You (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare